BOSECOLOGIE EN BOSBEHEER PDF

Data Source: EFI EUROFOREST Portal. METADATA. Title, Wageningen Universiteit – Bosecologie en Bosbeheer. 2nd Title, Wageningen. Samenvatting – boek “bosecologie en bosbeheer” 2,4,9, Course: Forest Ecology and Forest Management (FEM). You are currently viewing a preview. Original language, Dutch. Title of host publication, Bosecologie en Bosbeheer. Editors, J. den Ouden, B. Muys, F. Mohren, K. Verheyen. Number of pages,

Author: Shakatilar Kazrazshura
Country: Kazakhstan
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 23 October 2009
Pages: 487
PDF File Size: 5.42 Mb
ePub File Size: 9.64 Mb
ISBN: 195-5-24122-802-1
Downloads: 91298
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezuru

Daarom is veel informatie over de leerstoelgroepen in het Engels beschikbaar.

Please log in to use this service. Lag vroeger de nadruk vooral bksbeheer de productie van hout als hernieuwbare grondstof, tegenwoordig is het belang van bossen voor natuurbehoud, recreatie en milieubescherming sterk toegenomen. Frans Bongers bij Vroege Vogels over voedsel uit het regenwoud in Mexico 3 april Ga direct naar onderdeel: Duurzaam bosbeheer richt zich op het optimaliseren van het gebruik van deze diensten, met behoud of het herstel van het algemeen functioneren van het ecosysteem, en op het waarborgen van de duurzaamheid.

  LEY DE HIDROCARBUROS 3058 PDF

In dit boek worden kennis en ervaringen over het beheer van bos en zijn ecologische grondslagen samengebracht.

Uitgebreidere informatie vindt u op de Engelstalige pagina van Bosecologie en Boeecologie.

Sommige nieuwsberichten en agendapunten zijn ook in het Nederlands beschikbaar en staan op deze pagina. Nieuws Amazonewoud hobbelt achter de klimaatverandering aan 15 november Vervolgens worden de belangrijkste beheermaatregelen besproken in het licht van brede maatschappelijke functievervulling en duurzaam gebruik van het bos op de lange termijn.

De basis van het boek wordt gevormd door inzicht in de opbouw en het functioneren van bomen en bossen.

Gert-Jan Nabuurs bij Reporter Radio: Dit vraagt om een hoog kennisniveau van de beheerder. Pieter Zuidema bij BNR over genetisch opsporen van illegale houtkap 1 mei You can post the first one! Zo klinkt een boom met droogtestress 21 augustus There are no comments yet.

Frits Mohren over de fijnspar in het Nederlandse bos 8 januari Opbrengsttabellen Nederland verschenen 18 september Comments There are no comments yet. Snelle ontwikkeling van droge tropenbos door vlinderbloemige bomen 29 mei De hete zomer van een boom 30 augustus De teksten zijn geschreven door een brede groep van vakspecialisten uit Nederland en Vlaanderen met een goed inzicht in zowel de wetenschappelijke achtergronden alsook de bosscologie aspecten van bosbeheer.

  FOYE MEDICINAL CHEMISTRY 7TH EDITION PDF

Bossen vervullen een belangrijke functie in het Nederlandse en Vlaamse landschap. Bovendien vereisen veranderingen in de maatschappelijke en vosecologie omgeving, zoals klimaatverandering, inzicht in de processen die in het bosecosysteem plaatsvinden.